OVER ONS

Bedrijfsprofiel


Of het nu om bitumineuze of kunststof daken gaat, wij werken alleen met A-merken en A-kwaliteitsproducten. Op deze producten zit dan ook een productiegarantie van 10 jaar. De materialen die we gebruiken kunnen echter nog zo goed zijn, als deze niet worden verwerkt door een vakman, is het eindresultaat nog steeds twijfelachtig. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van B.D.A. (Bureau Dak Advies). Wij geven dan ook 10 jaar volledige garantie op al onze werkzaamheden.

Vakbekwaam en dakbekwaam in ons werk. Specialisten in het aanpakken van ieder dak, of dat nou een schuurdak is van 5 m2 of een loods van 5000 m2. Wij zorgen ervoor dat het een probleemloos dak wordt, waar u van ons een productgarantie op krijgt van maar liefst 10 jaar en de verwerking van deze. Dat is in Nederland wel nodig, door zijn verschillende weersinvloeden heeft het dak elk jaar weer veel te verduren.

Ook veiligheid en milieu krijgen bij ons veel aandacht, wij voldoen dan ook aan de strengste eisen en zijn in het bezit van een erkend V.C.A. certificaat. Wij werken volgens de brandvoorschriften die voor ons als dakdekkers gelden. Dat is voor u, maar ook voor het werkend personeel een goed en veilig gevoel. Zo zult u bijvoorbeeld bij ons bij elk open vuur 2 ABC brandblussers zien staan, en word er gewerkt met dakrandbeveiliging waar nodig is. Dakafval wordt door Vink & Vink Dakwerken verantwoord afgevoerd. Nieuwe materialen worden rechtstreeks betrokken van de groothandel, dus geen hoge opslagkosten welke doorberekend worden aan de klant.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave of deskundig advies van Vink & Vink Dakwerken? Neem dan contact met ons op.

Offerte


06 - 2501 6736